Martina Vrbos Biografija

Martina Vrbos Biografija
Martina Vrbos Biografija

Martina Vrbos Biografija:- Martina Vrboš je poznata hrvatska pevačica rođena u Rijeci 29. februara 1984. godine. Istaknula se nakon nastupa u televizijskoj emisiji Survivor i vokala za riječki bend Putokazi. Radila je sa zapaženim ličnostima u muzičkoj industriji zbog izuzetnog kvaliteta njenog glasa. Borila se sa svojom težinom veoma dugo pre nego što je konačno uspela da postigne svoj cilj gubitka težine. Ima divnog muža i dočekala je svoje prvo dete 2017. Obe ove prekretnice su se dogodile 2017.

Martina Vrboš se najpre isticala kao prateći vokal za legende kao što su Radet erbedija, ore Balaevi i Arsen Dedi, a potom i kao solo izvođač. Najverovatnije je najprepoznatljivija u široj javnosti po svom nastupu u emisiji “Survivor”, u kojoj je pokazala izuzetne borilačke veštine i sposobnost da živi u džungli. Međutim, tokom vrhunca karijere, ona je progresivno opadala zbog porodičnih obaveza.

Martina je 1997. godine postala član svetski poznate muzičke grupe Putokazi i sa njima nastupala na svim najznačajnijim festivalima i manifestacijama. Nekoliko godina kasnije, pridružio se legendarnom bendu Let3 kao prateći vokal i nastavio sa uspešnom karijerom. Sa Radom erbedijom je počela da nastupa sa 15 godina, i kao rezultat toga, imala je priliku da nastupa i sarađuje sa drugim muzičarima kao što su Zoran Predin i Ore Balaevi. Od 2006. godine, Martina je voditeljka emisije na MTVAdria koja je usredsređena na hip-hop muziku.

 

Martina Vrbos je prvi put prošetala sa Branimirom Medi Medom, koji će kasnije postati njen trener, 2007. godine. Romansu su započeli iste noći kada su se prvi put poljubili nakon što su se upoznali na božićnoj zabavi. Pošto je u to vreme imala višak kilograma, sarađivali su na njenom fizičkom izgledu kako bi joj pomogli da izgleda bolje. Tada je Martina počela redovno da ide u teretanu i zbog toga je smršala 30 kilograma. Nakon useljenja u zajednički stan, par je imao nameru da se venča, ali veza nije nastavljena, a nakon Medičija, Martina je prilično dugo bila sama.

Pevačica je gostovala u emisiji Pink na srpskoj televiziji gde su cenili njen izgled i novu liniju. Pored komplimenata na njenu atraktivnost, Martina Vrboš je dobila i „škakljivu ponudu“. Performer je dizajnirao hamburgere za srpsko-francuski restoranski brend Be Burger. Kako se navodi, stilista je pevačici dao odeću koju ona nikada nije vratila. Posvađali su se jer je, prema Martininim rečima, Kristina neprestano pričala o njoj i govorila pogrdne stvari o njoj. A treće večeri Cro A Porter-a brojne poznate ličnosti prisustvovale su modnim revijama iz prvih redova.

Sie könnten auch erwarten:Ramsan Kadyrow Vermögen

Martina Vrbos Biografija:- 29. februara 1984

Martina tvrdi da su joj potrebne male stvari da bi bila srećna, da je veoma osetljiva, a da je njena slabost naivnost. Ne voli prevaru, licemerje, nepravednost i ljubomoru. Tvrdi da je koncert, ponuda za ples i lepa rasprava uvek mogu oraspoložiti. Martinino učešće u rijalitiju “Survivor” povećalo joj je ozloglašenost. Radila je za regionalni MTV kanal, bila zaštitno lice T-mobile kampanje u Hrvatskoj, a nastupala je iu drugim zabavnim emisijama u Hrvatskoj i inostranstvu.

Pevačica Martina Vrboš već duže vreme živi u Beogradu sa suprugom Bogoljubom Vidakovićem i sinom Kostom, a od kada se preselila uglavnom je nestala iz vidokruga javnosti. Mnogo je pažnje posvećeno Martininoj novootkrivenoj lepoti otkako je počela da objavljuje lične slike iz svog života na društvenim mrežama.

Sie können auch mögen:Samantha Fox Wikipedia

Prvi put u životu hrvatska estradna umetnica Martina Vrboš nastupiće u venčanici 30. novembra na inauguraciji Vedding Sou u hotelu Metropol. Manifestacija traje od 30. novembra do 2. decembra. Nekadašnja takmičarka Survivora izvešće niz novih pesama napisanih za ovu manifestaciju, dok srpski dizajneri Suzana Perić, Verica Rakočević i Zvonko Marković predstavljaju svoje najnovije kolekcije za mlade.

Srpski mediji navode da je pevačica Martina Vrboš teško povređena u saobraćajnoj nesreći na povratku u Zagreb iz Beograda. Vest je Svetu potvrdila Martina, koja je objasnila da se nesreća dogodila kada se drugi automobil dovezao preblizu njenom, razbacujući sneg ispred točkova automobila i preko stakla.

Mehr wie das:Simone Ashley Taille Poids

„Automobil je počeo da izmiče kontroli, a ja sam svom snagom udario u betonsku barijeru. Usta su mi se otvorila u neverici, a klavijaturista je samo odgovorio: „U redu je, živi smo!“ Zbog mučne agonije , ostao sam da sedim, a nedugo zatim došla je hitna pomoć i odvezla me u bolnicu, gde su mi konstatovane povrede glave, kičme i grudnog koša, kao i nekoliko modrica.

Najdraža želja njenog oca bila je dečaka kome bi mogao dati ime Marko i jedinstvenu ćerku. Ona je zapravo rođena na dan koji se javlja svake četiri godine zbog prestupne godine. Nikada nije proslavila svoj rođendan kao mlada, a sada sa zadovoljstvom kaže da će imati samo devet godina. Martina, sada ponosna majka malog Koste i prelepe devojčice Mile, rekla je za Pink.rs da je „naravno i uvek volela da dobija poklone, kao i svako dete“, a da je njen otac „uvek vodio brata i mene na picu, jer to je bilo naše omiljeno jelo“ 29. februara. Pročitajte ceo članak i pogledajte više fotografija na Pink.rs.

Ova 35-godišnjakinja “izgubila” je i do 20 kg, proširila grudi i ispravila zube, preneli su srpski mediji pre tri godine. Tada je svoje brojne obožavaoce šokirala potpuno novim izdanjem, s obzirom da su je mnogi poznavali samo po težini i dugotrajnoj borbi sa kilogramima. Iste godine napravila je još jednu veliku promenu u svom životu, onu koja bi imala trajne posledice: rekla je da.

Martina Vrbos Biografija
Martina Vrbos Biografija