Kija Kockar Biografija

Kija Kockar Biografija
Kija Kockar Biografija

Kija Kockar Biografija:- Kija Kockar (Kristina Kija Kockar) je srpska stjuardesa, bivša supruga muzičara Slobodana Radanovia i pobednica prve sezone “Zadruge” Snimila je pesmu “Ne vraćam se na staro” sa grupe Ministarke u julu 2018. i objavila singl „Potpis” u septembru iste godine. Tokom sedmomesečnog rada u „Zadruzi” Kija je postala jedna od najpoznatijih medijskih ličnosti u Srbiji i okruženju, stekla veliki broj pratilaca.

Mnogi su joj zamerili što nije dočekala kraj rijaliti programa da raščisti stvari sa suprugom, dok su drugi hvalili njenu odluku da pred kamerama objasni sve što se dešavalo između njih pre nego što je Slobodan odlučio da je prevari.

Kija Kockar je rođena 26. maja 1989. godine u Zrenjaninu, gde i trenutno živi. Ona je jedini potomak Nadice Zeljkovi i pokojnog Mila Kockara. Pošto je njen otac radio u inostranstvu, bili su otuđeni. Milo je preminuo 28. aprila u 69. godini. Slobodan i Kija prisustvovali su sahrani Kockara u Zrenjaninu 3. maja. Tokom rijaliti programa, nekoliko puta je izjavila da mu oprašta što nije bio sa njom celog života i da bi volela da su više komunicirali.

Kija Kockar pojavila se u rijaliti programu Zadruga. U početku se nije previše otkrivala sve dok je Sloba nije prevario sa Lunom ogani pred milionima ljudi. Nakon toga, Kijino učešće u rijaliti programu izazvalo je ogromnu diskusiju i gledanost koja izaziva strahopoštovanje. Postala je jedna od najpopularnijih pevačica u Srbiji nakon što je dobila priliku da snima pesme zahvaljujući svojim pevačkim sposobnostima u četiri zida rijaliti programa.

Kija Kockar Biografija:- May 26, 1989

Pošto je Kija dobila otkaz stjuardese kada je ušla u „Zadrugu” pokušava da se aktualizuje kao pevačica, a priča se da intenzivno priprema i svoj debitantski solo numeru, za koju se očekuje da bude „hit”. u najavi“ Poznata i ostvarena grupa kompozitora i tekstopisaca.

Weltweit im Trend:Jerry Tarkanian Net Worth Biography, Age, Height, Weight, Career and Others

Kada je Sloba ušao u pomenuti rijaliti na TV „Pink”, prevario je svoju zakonitu suprugu pred milionskim gledaocima sa Lunom ogani, a Kija je, na nagovor produkcije, u „Zadrugu” ušla tek posle mesec dana od početka. emisije, a na kraju je izašla ne samo kao moralni pobednik, već i kao prvi i stvarni pobednik „Zadruge“, i nagrađena novčanom nagradom od

Kija se trenutno bavi pevačkom karijerom, daje brojne intervjue, gostuje na nastupima svojih kolega u dijaspori, a svaki njen korak prate i komentarišu mediji, uz najčešće pitanje koje joj se postavlja od odlaska. „Zadruga“ je o njenom razvodu od Slobe Radanovia, koji je potpisan pomenutog petka, 13. jula ove godine, u prisustvu zajedničkog advokata.

Weltweit im Trend:Raphy Pina Net Worth

Kockar je snimio niz neverovatno uspešnih pesama koje su skupile milione pregleda. Kija Kockar je prvo završila gimnaziju u Zrenjaninu i upisala Gimnaziju Hitelier u Beogradu. Nakon završene škole, ostvarila je svoju najveću ambiciju: da postane stjuardesa. Imala je pozicije u velikim korporacijama kao što su Er Srbija i Etihad ervejz.

Nakon što ju je suprug, srpski muzičar Sloba Radanovi, prevario sa još jednom takmičarkom, Kockar je u emisiju ušla kao nepoznata osoba. Odmah je pobrala simpatije i podršku publike, a proglašena je za pobednika sa 55 odsto glasova. Nakon događaja, izabrala je da se bavi muzičkom karijerom, a 20. jula objavila je svoj debitantski singl „Ne vraćam se na staro“

Sie könnten auch erwarten:Kimi Raikkonen Net Worth

Iako je javnost podeljena, jedni podržavaju, a drugi kritikuju mladu pevačicu, neosporno je da je Kija postala najtraženija javna ličnost u našoj zemlji, a po broju pregleda svojih novih pesama čak i nadmašila Cecine naslednik, ljupka Anastasija Ranatovi, koja je objavila i prvu pesmu, i bila prva u “trendu” dok se nije pojavila nova Kijina pesma.

Trenutno je poznato da je Kija podnela zahtev za razvod jer je kao pobednica prve „Zadruge” odlučila da započne novi život i ostavi prošlost iza sebe. Međutim, Sloba još nije potpisao papire za razvod jer se nada da će uspeti da se pomiri sa Kristinom i da će mu ona dati drugu šansu da pokaže da se zaista pokajao i promenio.

Iako se pričalo da je Kija pre ulaska u „Zadrugu” sa bivšim dečkom Andrijom Lazovim, ugostiteljem iz Budve, prevarila supruga Slobodana, ispostavilo se da je to potpuno netačno, uprkos činjenici da je Andrija podržavao Kiju tokom celog rijalitija, podržao je na Instagramu i prisustvovao sahrani njenog oca.

Kija Kockar Biografija
Kija Kockar Biografija