Izaira Kersten Wikipedia

Izaira Kersten Wikipedia
Izaira Kersten Wikipedia

Izaira Kersten Wikipedia:- Izaira Kersten is een Nederlandse actrice erkend voor haar rollen in Woensdag, gehaktsdag (1996) en GIPS (2018). Als trainingsacteur volgt zij de progressie van de deelnemers. Vanuit deze positie kan Izaira Kersten anderen aanmoedigen en sturen om ruimte te claimen, grenzen te stellen en hun verhaal op een coherente manier te delen. Het is ontzagwekkend om diegenen te observeren die de moed hebben om zich kwetsbaar op te stellen en een stap te zetten op een nieuw pad. Of inzicht ontwikkelen in wat hun talent is en welk talent ze kunnen uitlichten. Tijdens de trainingen bieden ze de ruimte om stil te staan, te twijfelen en te communiceren over wat ze uitdagend vinden op het werk.

Ze ging naar de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, waar ze in 1995 haar diploma behaalde. Omdat diabetes sinds haar 26e haar leven beheerst, maakte zij voorstellingen, workshops, etc. rondom dit onderwerp en startte hiervoor in 2012 het theatergezelschap. Daarin is meer informatie te vinden. Een chronologisch en alfabetisch Willem van der Stel overzicht van de voorstellingen waarin zij in première is gegaan en heeft gespeeld, alsmede haar aanvullende bijdragen aan voorstellingen, zoals gedocumenteerd in de Productiedatabase.

Kersten werkte na zijn afstuderen bij verschillende theaterorganisaties. Daarnaast produceerde hij als theaterkunstenaar zijn eigen acts. Zij was in die tijd ook actrice in opleiding. Daar begon haar passie voor het werken en begeleiden van anderen. Kersten is altijd geïntrigeerd door het achterverhaal van een persoon. De gevoelens achter het materiaal. Individuen onthullen hun kwetsbaarheden en beschermingssystemen tijdens de opleiding. Ze koos voor de driejarige opleiding bij Phoenix om onderzoek te doen naar haar bronnen, methodes om contact te initiëren en methodes om contact te beëindigen. En hoe haar systeem van herkomst haar coachingsstijl beïnvloedt.

Izaira Kersten heeft twintig jaar expertise in het begeleiden van individuen in hun persoonlijke groei. Izaira’s uitstekende basis komt voort uit twee belangrijke opleidingen: de Acteursopleiding in Utrecht en de driejarige professionele communicatieschool bij Phoenix. Deze combinatie maakt dat zij zowel als actrice en als trainer/coach inzetbaar is.

Izaira Kersten Wikipedia

Barry Atsma vond volgens De Telegraaf zijn eerste ontmoeting met de nieuwe partner van zijn ex nogal onwennig. Het viel de acteur vooral zwaar om zijn oudere kinderen met hun nieuwe stiefvader mee te maken. In de nieuwe serie The Split vertolkt de acteur de nieuwe liefde van een getrouwde dame die er alles aan doet om de hartelijke relatie met haar ex in stand te houden. De acteur kan sympathie opbrengen voor het scenario, maar is zich er ook van bewust dat dit niet altijd het geval is.

Sie können auch mögen:Marietta Slomka Alter

Barry Atsma heeft zich de laatste jaren meer en meer geprofileerd als filmmaker. Voor Paardenkathedraal speelde hij een toneelstuk met aanstormende performers en voor zijn echtgenote, de actrice Izaira Kersten, ensceneerde hij een voorstelling over diabetes. Barry Atsma schreef en regisseerde voor de Toneelgroep Amsterdam het toneelstuk Denne, waarin hij ook speelde. Het gaat over een zwakbegaafd, megalomaan kind dat geïnspireerd is op Atsma’s broer of zus met het syndroom van Down, Rimmert.

Het was de zesde klas van de lagere school. Deze gezochte hoofdrol in de eindmusical ontging me. Wat een ontgoocheling! Waarom dan toch? Meester moet zich vergist hebben. Ik heb je toch verteld dat ik naar de toneelschool zou gaan? Wilde je actrice worden? Ik liep in tranen naar huis. Onderweg boog ik me over de reling van een brug en zag mijn betraande gezicht in het water. Ik voelde dat het echt Hollywood was. En de Academy Award gaat naar… Izaira Kersten!

Sie könnten auch erwarten:Alin Gheorghisan Biografie

Barry vertolkt de nieuwe liefde van een getrouwde dame die er alles voor over heeft om een hartelijke relatie met haar ex in stand te houden. De acteur kan meeleven met het scenario, maar is zich er ook van bewust dat dit niet altijd het geval is. “Natuurlijk is er eerst een ongemakkelijke fase als iemand met een andere partner op de proppen komt”, herinnert hij zich de tijd na de breuk met zijn ex-vrouw Izaira Kersten, met wie hij twee kinderen heeft.

De acteur herontdekte de liefde met Noortje Herlaar, met wie hij twee kinderen heeft. Onverwacht was de ontmoeting tussen zijn ex en Herlaar. “Ik had het Izaira nog niet verteld, maar ze kwam met de kinderen aan om iets op te halen. Plotseling verscheen Noortje met mijn trainingsbroek aan. Toen werd duidelijk wat er aan de hand was. Een van mijn kinderen vroeg ook: “Waarom heb je de broek van je vader aan?””

Sie können auch mögen:Dara Bubamara Biografija

Na de laatste auditie wachtte ik op de brief met het verlossende woord. zenuwslopend. Toen de post uiteindelijk op de deurmat belandde, werd hij geweigerd. Waarom? Maar ook nu trapte ik er niet in. Het jaar daarop werd ik toegelaten tot de Utrechtse acteerschool. Eindelijk kon ik bereiken waar ik al zo lang naar verlangde. Acteren, theater maken, en verhalen vertellen. Ik was een grote spons die alles in me opnam. Van Shakespeare, klassieke tragedies, tot hedendaags theater. Geweldig!

Izaira Kersten Wikipedia
Izaira Kersten Wikipedia