Dalila Dragojević Biografija

Dalila Dragojević Biografija
Dalila Dragojević Biografija

Dalila Dragojević Biografija:- Dalila Dragojević je poznata bosanskohercegovačka ljepotica koja se predstavlja kao student i glumac. Javnosti je postala poznata nakon takmičenja u petoj sezoni rijalitija „Parovi” na TV „Hepi” u kojem su ona i njen partner pobedili 2017. U petoj sezoni rijaliti programa „Parovi” pobednica Dalila Mudži, imao veoma odličnu vezu sa Nenadom Marinkovim Gastozom. Međutim, u šestoj sezoni, u kojoj je pobedila, Dalila je bila vicešampionka i ništa nije rekla kada je proglašena pobednica.

Dalila je poznata po tome što je veoma nestabilna osoba, što se vidi po njenom ispadu u finalu takmičenja „Parovi” pošto nije pobedila, a pobegla je iz studija sa suprugom Dejanom, a da nije ni čestitala Nenadu Marinkoviću Gastozu, što je razumela. Ona je istakla da je Dalila zaista pristojna i sofisticirana dama, ali da se tako ponašala jer je bila izuzetno uznemirena nastupom na takmičenju.

Dalila Dragojević, koja joj je sada udato ime, zauzela je drugo mesto u rijalitiju “Parovi” na TV “Hepi” koji se tek nedavno završio. U javnosti se najviše spekulisalo o njenom ružnom ponašanju na samom finalu, kada su ona i njen suprug Dejana, uznemireni što nije pobedila, odmah napustili studio, a da nisu ni čestitali pobedniku Nenadu Marinkoviću Gastozu. Ovo je izazvalo mnogo spekulacija u javnosti.

Kao rezultat Davidovog prijateljstva sa Aleksandrom Subotićem, distanca između braće se proširila. Dejan se zbližio sa “bosanskom Paris Hilton” Dalilom Muji, manekenkom i glumicom koja se predstavljala kao Dalila Moreno. U njihovoj rijaliti romansi nije nedostajalo ni trenutaka koji nisu bili namenjeni mlađoj publici. Na kraju sezone rijaliti programa gde su se upoznali, došlo je do velike svađe i razlaza, ali su uspeli da se pomire, bilo iz ljubavi, bilo zbog publike.

Kasnije su Dejan i Dalila poklonili pepeljaru pobedniku, koji je izjavio da će glavnu nagradu od 70.000 evra iskoristiti za kupovinu stana. Gastoz je u duhovitom tonu prihvatio izjavu i potom izjavio da razume da je Dalila razočarana jer nije pobedila, ali da je dobra osoba i da je možda imala bolji plasman da nije sa njom učestvovala u takmičenju. muž, ali kao samostalni takmičar.

Weltweit im Trend:Guendalina Tavassi Età

Dalila Dragojević Biografija

Kao što je ranije pomenuto, Dalila Muji je prvi put učestvovala u četvrtoj sezoni “Parova” koja je emitovana 2015/2016. Tokom te sezone imala je emotivnu vezu sa MC tatom, a potom i sa drugim „cimerom“ iz popularne „Vile Parova“ Mladenom Vuletijem, sa kojim je tada bila verena. Međutim, njihova veza je prekinuta ubrzo nakon završetka rijalitija.

U sezoni 2016-2017 pet “Parova” koji je emitovan 2016-2017. Dalila Dragojević je svog sadašnjeg supruga Dejana upoznala u emisiji „Hepi“, ali je od početka imala problem sa njegovim bratom Davidom i nisu mogli da nađu zajednički jezik, pa je Dejan prestao da razgovara sa rođenim bratom, ali su na kraju pomireni. David i njegova verenica Ana Kora napustili su rijaliti program „Zadruga 2” posle nekoliko meseci, nakon čega je sve moglo da se vrati u normalu. Tokom pete sezone “Parova” Dalila pobeđuje i dobija 30.000 evra.

Mehr wie das:Erling Haaland Gewicht

Kasnije su Dejan i Dalila Dragojević poklonili pepeljaru pobedniku, koji je izjavio da će glavnu nagradu od 70.000 evra iskoristiti za kupovinu stana. Gastoz je u duhovitom tonu prihvatio izjavu i potom izjavio da razume da je Dalila razočarana jer nije pobedila, ali da je dobra osoba i da je možda imala bolji plasman da nije sa njom učestvovala u takmičenju. muž, ali kao samostalni takmičar.

Nisam prvo primetio Dalilu u berbernici jer mi je bila okrenuta leđima; umesto toga, video sam Filipa Cara kako je šiša. U jednom trenutku je izašao iz salona da razgovara telefonom i brzo je otkrio da sam preko puta. Navalio je na mene dok je ispadao i prijetio tužbom. „Tužiću vas, tužiću sve vas, zašto me pucate? naveo je naš kolega objašnjavajući kako ga je Dalila isprovocirala i upucala.

Weltweit im Trend:Bernardo Silva Height

Ljubavnici su se ponovo žestoko posvađali, a glumica je zbog njegovih komentara doživela psihički slom pre nego što je uništila ceo hotel. Na kraju joj je pozlilo, što je dovelo do toga da je prevezena u tajne odaje gde je jaukala i molila da je puste. Dalili je dat sedativ, a producentska kuća joj je ponudila nagradu od deset hiljada evra ako ostane u rijalitiju, na šta je ona pristala.

Dalila Dragojević ne krije da je u grudi ugradila silikonske implante, a uprkos njenom negiranju da je bilo šta „popravljala” na licu, spekuliše se da je „popravila” nos i uvećala usne, jer u poređenju sa njom na starim fotografijama, postala je potpuno neprepoznatljiva i drugačija, navodeći zlobne i zavidne da tvrde da je “promenila svoj lični opis” podvrgavanjem plastičnoj operaciji.

U međuvremenu, po izlasku iz zatvora, Eso je doživeo saobraćajnu nesreću koja ga je nedeljama dovela u komu. Za to vreme, Delila je bila kontinuirano sa njim, a prema izvoru, ona je takođe izazvala skandale. Konkretno, posetili su ga Kurteijevi prijatelji i žene sa kojima ju je varao, a ona ih je tukla. Eso je oterao Dalilu nakon što je došao svesti jer više nije mogao da toleriše njeno brbljanje i neprijateljstvo.

Za mene bi bila anarhija da neko leti takvom ženom. I uglavnom je pratila cara. To je ludilo. Verujem da se Dalila smirila, pošto je dobro poznajem. Kada voli, voli intenzivno. A car ima pravo da radi šta mu je volja, jer mu Dejan nije drugar – rekao je Mladen za Srbiju Danas.com pre nego što je otkrio da veruje da će ovaj brak propasti i da Dalila i Dejan neće moći da se “izvuku” iz ove situacije.

Dalila Dragojević Biografija
Dalila Dragojević Biografija